söndag 1 februari 2009

Mia och Klara

Jag såg precis att jag har missat första avsnittet av den nya säsongen av Mia och Klara. Jag älskar den serien och har nyligen kollat igenom hela första säsongen på DVD.

Jag visste inte att det började i söndags, så nu ska jag kolla på det första avsnittet på SVT Play, så jag kan kolla på andra avsnittet när det går på tv i morgon. Eller jaa, idag blir det ju. Det är ju söndag nu.

Gillar ni Mia och Klara?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej! Det är bra med mig. Skönt att du är bättre i knäet också. Jag tror jag skippar det där med nunne-grejen faktiskt, det verkar inte så skoj. Om jag ska ge upp killar nån gång så blir jag nog bara lesbisk i så fall. ;)

Anonym sa...

tack :) ja jag älskar Köpenhamn :)

Anonym sa...

thanks :) ha en bra kväll!!!

Anonym sa...

Mia och Klara är helt sjuka :D haha Grymt sköna! Såg du avsnittet igår?