tisdag 10 februari 2009

Jag blev nästan påkörd

Idag när jag gick till bussen efter jobbet så var det en bilförare som tydligen inte vet att man ska ha ögonen öppna när man kör bil och att man ska stanna vid övergångsställen. Jag gick mot övergångsstället, bilarna som kom från vänster stannade så jag gick över till mitten av vägen och så såg jag en bil som kom från höger som var ganska långt bort. Så jag fortsatte gå över vägen och billen kom närmare och närmare i världens fart. Föraren saktade inte in någonting. När jag var halvvägs över fick jag börja springa och då tvärnitade bilen. Det var inte långt ifrån att jag blev påkörd.

Man kan ju undra vad människan höll på med eftersom han/hon inte såg mig trots att det var så långt mellan mig och bilen när jag började gå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tur att det gick bra, kan göra ont att bli påkörd! :)

Anonym sa...

Jamen vilken tur att billen stannade ;)