fredag 27 mars 2009

Dyraste plagget jag någonsin har köpt

I dag åkte jag in till stan efter jobbet för att köpa presenter till mamma, pappa, storebrorsan och min farbror för att de har fyllt år eller gör det snart. Och så skulle jag köpa en försenad julklapp åt min storebror för att han var i Thailand över jul och så har vi inte träffats efter det.

Men som vanligt när jag ska leta efter presenter utan att ha en aning om vad jag ska köpa så blev det så att jag hittade massor med saker jag ville ha istället. Det började med att de hade en modevisning inne på Nordstan, så jag stannade och kollade på den. Då såg jag massor med snygga kläder jag ville ha och fastnade speciellt för en vårjacka från Åhlens.

Jag gick till Åhlens och hittade jackan, men den kostade 1795kr och det är jag inte beredd att ge för en vårjacka. Det är lite väl dyrt. Men jag hittade en snygg väska för 499kr, en t-shirt för 299kr och en vårjacka för 1195kr. Jag ville ha alla tre, men ville inte lägga så mycket pengar på det eftersom jag har så mycket presenter som måste köpas. Det slutade med att jag köpte jackan (det dyraste plagget jag någonsin har köpt).

Det är den jag har på bilden. Det är märket Lee och den kostade som sagt 1195kr på Åhlens.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Oh fan. det var dyrt du! :P

Tror mina vinterkängor för 800 spänn är det dyraste jag nånsin köpt :P

Alexandra sa...

Jättesnygg! :) Det dyraste "plagg" jag nånsin köpt var ett par vinterstövlar för 1700:-. Jag har kunnat använda dem typ två gånger för de är så halkiga... Hoppas du får mer användning för din jacka! :) Puss o kram!

Mia sa...

Snygg den är ^^ Gillar färgdetaljerna!

Niklas C sa...

Svar ZephreX: Ja förutom jackan så blir det mina Adidas-skor. Har för mig att de kostade 749kr. Det är dyrt med kläder =(