torsdag 12 mars 2009

Jag är som en zombie

Jag hatar verkligen att kliva upp på morgonen. Nu har jag börjat lägga mobilen i köket så jag måste kliva upp och stänga av den när larmet sätter igång. Annars ligger jag bara och snoozar ända tills klockan är för mycket.

Så nu har jag börjat kliva upp kl. 05.00 varje morgon och då är jag verkligen som en zombie. Jag är absolut ingen morgonmänniska.

4 kommentarer:

Anonym sa...

oj....varför så tidigt då???
Bra ide att lägga den i köket...

Anonym sa...

Svar: Nej jag skulle spyy av att höra den på engelska.. Jag menar den är BEDRÖVLIG på svenska, visst texten är väl OKEJ om man bortser från snälla, snälla, snälla och skatan som sjunger den!!

Du är inte ensam om att vara morgontrött. När jag börjar 7 och jag måste duscha på morgonen så måste jag gå upp strax efter 4 för att hinna duscha, äta, rasta hunden och göra mig iordning + att det tar ca 20 min att köra... Då är man inte pigg sen =/

Anonym sa...

usch, mornar är det värsta som finns....

Niklas C sa...

Svar Mikey: Ja verkligen, jag hatar att kliva upp på morgonen...