onsdag 18 mars 2009

Sofia, Patrik 1,5 och Maria

Oj vad dålig jag har blivit på att blogga. Men Sofia var som sagt här i helgen och vi åt kinamat, kollade på filmen "Patrik 1,5", kollade på Melodifestivalen, festade och hade hur kul som helst.

Patrik 1,5 var verkligen helt underbar. De spelade riktigt bra och den lockade fram både skratt och tårar. Har ni inte sett den så tycker jag att ni ska göra det.

Melodifestivalen gick ju riktigt bra. Jag röstade på Malena Ernman och Alcazar. Malena Ernman med sin La Voix kommer det nog gå riktigt bra för i Eurovision Song Contest tror jag.

På fredag ska jag hem till Maria i Borås. Det var så länge sen jag var där. Det kommer bli hur kul som helst. Vi är alltid lika flummiga och knäppa när vi träffas. Det kan inte bli annat än kul. Vi ska laga god mat och kolla på den gamla tv-serien "En fyra för tre" som hon har köpt på dvd. Jag följde den när den gick på tv för många år sen. Så det ska bli kul att se den igen. Och så kommer vi vräka i oss en massa gott. Så får jag ju träffa hennes gulliga son Jimi då också. Han är ju så stor nu. Han blir 5 år i år.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej svejs
usch... så tidig buss du måste ta...
Ja Patrik 1,5 var bra... tyckte jag med. Helt ok.

Anonym sa...

patric 1,5 ÄGER!
Så jävla söt film, grät hela tiden typ =P hahaa