onsdag 1 april 2009

Grattis på 1-årsdagen

Idag fyller min blogg 1 år. Jag har precis suttit och läst igenom de första inläggen och det var ganska kul. Jag skrev väldigt mycket om kläder och "mode" då. Jag kallade det ju för en modeblogg, men jag ändrade inriktning på bloggen för att jag hade aldrig råd att köpa en massa nya kläder och då blev det svårt att hålla igång en modeblogg.

Jag har också börjat Twitta eller Twittra eller vad man ska kalla det. I högerspalten kan ni läsa mina 5 senaste inlägg på Twitter och om ni vill så kan ni följa mig där också. Twitter är som en miniblogg där man bara kan skriva 160 tecken per inlägg. Det är kul, det är enkelt och man kan följa en massa kändisar där. Titta gärna in. Jag skriver mycket oftare där än vad jag gör här i bloggen.

Nu ska jag lägga mig framför tv:n och kolla lite. Så ska jag försöka bli av med den här envisa förkylningen. Nu har jag bara halsont kvar och känner mig lite hängig.

1 kommentar:

Alexandra sa...

Grattis på ettårsdagen, några dagar för sent. :) Kram!