onsdag 22 april 2009

Liseberg x 2

Nu sitter jag här på jobbet aldeles ensam. Jag är som vanligt först på plats och just nu finns det absolut ingenting att göra. Det går inte så bra just nu, det kommer in väldigt lite nya beställningar. Det är väl allt skit med Volvo och finanskrisen som gör sitt. Igår hade vi väldigt lite att göra och på eftermiddagen satt jag bara här, då var det helt slut på arbete. Jag hoppas att det kommer något idag som jag kan göra. Tiden går ju så oerhört sakta när man bara sitter och inte har något att göra. Jag hoppas verkligen att det vänder snart och blir bättre så vi inte går i konkurs.

På lördag öppnar Liseberg. Då ska jag dit med Jessica och kanske Maria. Det ska bli så himla kul. Jag älskar verkligen Liseberg och alla roliga karuseller. Sen nästa helg kommer mamma, pappa och lillebrorsan och hälsar på. Då ska jag dit med dem också. Så nu har jag två roliga helger att se fram emot.

1 kommentar:

Carro sa...

Jag äälskar Liseberg! ♥