tisdag 14 april 2009

Tidigt


God morgon. Nu är jag på väg till jobbet. Klockan är bara fem och jag hatar verkligen att kliva upp så tidigt. Men idag gick det faktiskt rätt bra. Jag börjar lite tidigare varje dag den här veckan för att jobba ikapp lite av den flextiden jag tog ut i torsdags för att Daniel och Micke var här då. Nu sitter jag här på spårvagnen och lyssnar på Kylie.

Igår hade jag jättekul med Jessica. Vi gick på stan en stund och kollade i affärer. Sen åt vi en pastabuffé på Pasta Prego. Det var riktigt gott. Sen åkte vi hem till oss och kollade på film och käkade godis. Det var riktigt mysigt. Men det blev ingen mjukglass. För maskinen var trasig i kiosken. Men det blev ju en riktigt bra dag och kväll ändå. När jag kommer hem ska jag visa de fina presenterna jag fick för att jag vattnade Jessicas blommor när hon var på semester.

2 kommentarer:

Mike sa...

oooh, riktigt snygg på den bilden! ;)

Niklas C sa...

Svar Mike: Tack =) Vad glad jag blir.