måndag 11 maj 2009

Årets sämsta film?

Vad tror ni om det här? Kommer Isabella "BlondinBella" Löwengrip kunna göra en trovärdig skådespelarinsats i en film?

Jag såg några avsnitt av hennes tv-dagbok som sändes för ett tag sen. Jag måste säga att jag tycker att hon var helt kass på att leverera repliker. Allt hon sa stakades fram precis som att hon läste innantill men ändå misslyckades.

Men visst, även om hon kommer spela uruselt så kommer filmen antagligen ändå dra in massor med pengar. För alla hennes fans kommer ju se den för att de älskar henne. Sen är det nog väldigt många som vill se henne göra bort sig.

Jag tror i alla fall att hennes insats kommer bli en total flopp.

3 kommentarer:

Carro sa...

Jag tror filmen kommer bli riktigt bra, en av mina favorit skådisar Fortesa Hoti kommer vara med i filmen med jag tror som dig att Isabella Löwengrips insatts kommer vara kass.

Carro sa...

Ja Roxana i Andra Avenyn. Hon har en grym stil, Fortesa.

Ja jordgubbbar är lovely! När jag var i Egypten i februari åt jag ca två kilo om dagen, ett kilo kostade ca tio kronor och var så söta och goda! :D

Carro sa...

Ja det är Liv, häftigt att bo granne med henne. Hon verkar så söt och trevlig.

Jag skulle kunna leva på bara jordgubbar! :D