måndag 18 maj 2009

Lost - Säsong 4

Igår kollade jag klart på säsong 4 av "Lost" som jag fick av Mattias på våran 3års-förlovningsdag i tisdags. Det var bara 14 avsnitt. Jag har inte tittat på extramaterialet än, men jag är besviken över att det var så få avsnitt. Säsong 5 släpps på DVD i december i Amerika. När den släpps i Sverige har jag ingen aning om. Hur ska jag kunna vänta så länge? Det är ju så spännande nu.

Är det någon mer som älskar den serien? Om ni följer den på tv så ber jag er att INTE berätta någonting om vad som händer i säsong 5. För det är väl den säsongen som visas på tv nu? Eller redan har visats kanske? Jag har ingen aning, för jag följer den som sagt på DVD. Jag är så dålig på att komma ihåg att titta på alla avsnitten av en serie när de visas på tv. Jag missar alltid något och då är det ju inget roligt längre.

Inga kommentarer: