tisdag 26 maj 2009

Magsjuk eller matförgiftad?

Jag har blivit magjuk eller matförgiftad eller något sånt. På vägen hem från jobbet igår började jag känna mig hängig. Sen när jag bara hade några hållplatser kvar började jag må illa och när jag hade gått av spårvagnen kände jag mig aldeles spyfärdig och hade huvudvärk så det kändes som att jag inte skulle orka gå mer. Ville bara lägga mig ner på marken.

När jag sen kom hem spenderade jag så gott som hela kvällen sittandes på toa med huvudet i en hink. Det är ju sådär lagom kul.

Så idag kommer jag nog spendera större delen av dagen framför tv:n med ett glas avslagen Coca-cola och ett äpple som jag skrapar i mig med en sked.

1 kommentar:

Jonas sa...

Usch jag avskyr verkligen allt som har med spya att göra.
Krya på dig, och drick så mycket vatten du bara kan!