söndag 24 maj 2009

Presentshopping

Idag har jag varit nere på stan och köpt presenter åt Jessica för att hon har fyllt år. Det var skönt att gå runt i en massa affärer och titta på en massa saker och lukta på en massa parfymer, titta på kläder, prydnadssaker och en massa sånt utan att köpa något till mig själv. Det brukar nämligen alltid bli så att jag hittar fler saker till mig själv än till de jag ska köpa presenter till. Men idag köpte jag bara saker till Jessica och inget till mig själv, så jag är ganska stolt över det.

För en stund sen kollade jag på filmen "Mitt super ex". Vill ni veta vad jag tyckte om den så kan ni gå in på min filmblogg.

Nu måste jag krypa ner i sängen innan jag somnar över tangentbordet.

God natt

1 kommentar:

Alexandra sa...

Jag är mer nyfiken på vad du tycker om Date Movie. Själv kunde jag inte ens se klart den filmen för jag tyckte den var så dålig. :)
Kram!