måndag 29 juni 2009

Förvånad i kassakön

Nu sitter jag på jobbet och är väldigt trött. Det var nära att jag missade spårvagnen i morse för att jag var så trött och seg så det tog längre tid än vanligt att komma iväg. Plus att de 2 första jeansen jag testade var för små så jag blev mer och mer stressad. Till slut blev det de rosa jeansen med nitar från Matthew Williamsons H&M-kollektion.

Igår när jag var och köpte frukt träffade jag en tjej och en kille som jobbade på Transcom (telefonförsäljning) i Borås med mig när jag jobbade där. De hade också flyttat hit till Göteborg nu och vi bor väldigt nära varandra. Sånt är ju alltid kul. Jag blev så förvånad när jag hörde "Hej Niklas" från personen bakom mig i kassan.

Nu hinner jag inte skriva mer, jag måste sätta igång och jobba nu. Men ha det så bra allihop!

Inga kommentarer: