lördag 27 juni 2009

Fotoalbum - Kylie Minogue Showgirl 2005
Idag har jag varit nere på stan och köpt 2 album som jag ska klistra in en massa bilder i. Nu har jag satt in alla bilder från Kylie Minogues turne "Showgirl" när jag var och såg den i Aalborg (Danmark) 2005.

Jag köpte ett likadant album fast vitt, med vita sidor, som jag ska sätta in en massa bilder i också. Jag framkallade massor med bilder från 2005-2009 så det finns en hel del bilder att klistra in i albumen.

Det är så kul att pyssla med sånt här för det blir ju så himla fint. Sen ska jag klistra in lite konfetti som sprutade ut över publiken när jag kollade på Kylie. Det har jag kvar hemma hos familjen så jag ska ta med det hem när jag hälsar på dem nästa helg.

(Bilderna i albumet är inte så suddiga som de ser ut.)

2 kommentarer:

Niclas sa...

Ja hej på dig med :) Nej det var inte igår... jo d e helt okej med mig hur är det själv :P Ja du lär följa din blogg me :) puss

victoria sa...

sv. åh va kul! älskar att pyssla ja me :) har med gjort såna album, fast me kompisar.