tisdag 30 juni 2009

Tru Calling

Jag älskar verkligen den här serien. Jag har sett den 3-4 gånger nu och jag kommer se den fler gånger. För er som inte har sett den så kan jag berätta att den handlar om Tru Davies (Eliza Dushku) som vill bli läkare och tar ett jobb på ett bårhus för att få bra meriter inför läkarhögskolan. När hon börjar jobba på bårhuset så börjar liken be henne om hjälp och då börjar hennes dag om från början och så ska hon försöka rädda dem.

Serien är väldigt spännande och skådespelet är väldigt bra. Det enda jag inte gillar är slutet på det sista avsnittet. Nej då, ni kan vara lugna, jag ska inte berätta hur det slutar. Det jag inte gillar är att jag tycker att det borde komma fler avsnitt, att det inte bara kan sluta så som det gör. Men det verkar inte som att det kommer komma fler eftersom det sista avsnittet spelades in 2005. Men man vet ju aldrig. Jag hoppas i alla fall på en fortsättning.

Är det någon mer som älskar Tru Calling? Vad tror ni? Kommer det fler avsnitt? Borde det göra det tycker ni?

1 kommentar:

Michelle sa...

åh, vad kul att du vill va med =)
det kan jag förstå, den såg riktigt smaskig ut!