onsdag 22 juli 2009

Alla bilderna från The Studio

Jag har fått väldigt många komplimanger för bilderna från The Studio och det gör mig jätteglad. Så här får ni se alla 16 bilderna jag köpte. (Som vanligt så kan ni klicka på dem om ni vill förstora dem.)

© Det är inte tillåtet att kopiera något
från min blogg utan mitt tillstånd!

13 kommentarer:

Natta sa...

ahaha vad bra då :D får nog se den efter min semester.

Blir killar också sminkade inför såna där fotosessions? eller är det redigerat i efterhand?

Lina sa...

Alla var jätte fiiiiina:)
Du ser verkligen ut som en:)
jag kollade i en mode tidning en kille såg presic ut som dig :)
Fast du va sermer utsom en :)

hanna sa...

sv: jo allt är bra med mej, tack :)
med dej också?
kram

hanna sa...

sv: ska träffa lite kompisar :)
du då?
kram

Caroline sa...

Okej, va skönt! (:
Nej asså jag vet inte, allt började bara snurra när jag stod nedanför scenen och lyssnade /: krams

hanna sa...

sv: usch ja de regnar här med :/
får hoppas på bättre väder! :)

lina sa...

haha, ja det har jag ska bara ta en bild på den sen lägger jag ut den men jag är inte hemma nu men kan skriva då :):):)
Sök för att bli modell ?? :O<3
händer idag:)?

Niclas sa...

det var ju inte en bild direkt...
Naaaw... Faan va go du är sötnos... Klart jag inte kan ha en varningsskylt... Då kommer jag ju skrämma bort alla läsare.. dessutom kommer jag få tusen mer kommentarer från folk som testar om dom kan slita sig ifrån mig.. så nej det går icke :P Icke sa nicke.. Puss

frida sa...

snygga bilder! :)

Fanny sa...

Hej söt du är! :)

Vero sa...

Wow, vad betalade du för hela de paketet?

Malin sa...

Ingen aning faktiskt vilken studio. Min tjejkompis som fick erbjudandet o bjöd me mej:D Ska bli kul, Men samtidigt skrämmande:/ Då ja aldrig blir bra eller nöjd med kort som tass på mej. hehe,Hundarn e jätte snälla,1 valp,2 unghundar o en äldre,den ena unghunden e min:). De andra e mammas^^ Hehe!,

Vad fick du betala det paketet du tog på kortet? har du dom hemma nu?=) Eller bara på datorn? Jag vet inte ens hur det går till, fick bara order om att ta med vars 3 plagg, o osminkade o o fixade, haha. Så tja återstår att se^^ Skrämmande men fruktansvärt nyfiken endå=).Kraftig som man e, Så e det inte ofta man bli fotograferad av *Modell*Fotografer**suck förnedring mot oss lite större*:(.Men men,,

Kramar

angel sa...

Fina bilder!Coolt med rosa byxor