måndag 27 juli 2009

En dag på stan

Idag började jag dagen med att följa med Jimmy ner på stan och visa honom vägen till Drottninggatan så han kunde gå på sitt möte. Sen gick jag på stan med min killes brorsa Daniel i några timmar medan han väntade på bussen till Stockholm. Vi satte oss och åt en tacobuffé och så gick vi runt i en massa affärer och kollade. Jag köpte filmen "Bug". Den kostade bara 29kr så jag har inte så höga förväntningar på den, men man vet ju aldrig. Har någon av er sett den?

Jimmy åkte hem efter mötet så när Daniels buss hade kommit så åkte jag hem och sen har jag bara suttit och spelat Wii hela eftermiddagen.

Nu tänkte jag krypa ner i soffan framför filmen jag köpte. Jag skriver senare vad jag tyckte om den.

4 kommentarer:

Elle sa...

Jag har sett den :) den var okej, inte den bästa filmen direkt :) Vad tyckte du?

Jessica sa...

Sv: Tacktack! Är du modell? :)

Niclas sa...

ja men orkar inte bry mig längre.. skit blogg iaf..

fanny sa...

Det är jätte bra, råkade ramla med min moped men det går bra! Hur är det själv? :)

KRAM