fredag 24 juli 2009

Fortfarande glad

Då var man 7400kr fattigare, men det blev mer pengar än vanligt över den här månaden så jag är jätteglad nu.

Jag och Mattias bestämde att vi ska köpa ett Nintendo Wii den här månaden. Jag spelade Wii hemma hos min storebror och hans tjej för ett par veckor sen och det var ju hur kul som helst. Det måste vara väldigt bra träning också att stå där framför tv:n och svinga med armarna och göra alla andra rörelser som man ska göra i spelen, för jag blev helt svettig när jag provade det. Vi ska också köpa en fit-board, fitnessbräda, fittbräda eller vad man nu ska kalla det så vi kan spela Wii-fit. Det måste ju vara lika bra träning som att träna på gym? Eller har jag fel? Det var i alla fall väldigt kul och väldigt jobbigt.

Har ni spelat Wii? Vad tyckte ni om det i så fall?

7 kommentarer:

frida sa...

jag har haft nintendo wii, de är välidgt roligt, men jag vlev ganska less på de efter ett tag, då kanske de är viktigt att ha mycket att välja bland :)

sovit gott? :) kram

lina sa...

Jag har det:)
Jag gillar att spela det men man blir ju mer och mer less men endå :):)
haft en bra dag :)??

ps. jag ska leta efter bilden jag har inte hittat den en :)

Caroline sa...

Precis (: tänk om alla skulle ha samma smak på allt, va hemskt!

Alexandra sa...

Hahaha, fittbräda... Förlåt, jag är så barnslig! ;) Kul med Wii i alla fall! Puss o kram!

Jess sa...

*asg* fittbräda var roligaste ordet :D :D hahaha

Hans sa...

Men hur kunde det bli så dyrt?

Själv är jag också nöjd med Wii. Låg intensiv träning är helt klart underskattat.

Daja sa...

jag älskar wii, vi har det hemma =) körde boxning en gång å hade träningsvärk dagen efter! tycker mario kart med rattar e roligast!