lördag 25 juli 2009

God morgon

Idag kommer Mattias kompis Jimmy hit. Han ska vara här över helgen för han ska på nån anställningsintervju eller vad det var i början av nästa vecka. Han bor inte i Göteborg så han får sova hos oss i helgen. Vad vi kommer göra är inte bestämt än, det kanske blir lite Wii-spelande och så kanske vi går ut ikväll. Vi får se.

Nu ska jag i alla fall äta lite frukost för nu är jag vrålhungrig.

Vad gör ni idag då?

Haha, vad tycker ni om de här snygga bilderna som jag och lillebrorsan tog när jag var hemma och hälsade på?


4 kommentarer:

Alexandra sa...

Yey! Äntligen nån som vill hångla! ;) Fast ser du ut så där så vet jag inte om jag vågar...då kommer jag ha mardrömmar för resten av livet. :P

lina sa...

Sv: hahabowling är lätt bäst :)
förseten sNYGG bilde :P

Niclas sa...

ingenting stämmer... jag borde ligga med på mest aktiva listan sen flera veckor tillbaka men jag gör inte det :(

Caroline sa...

Okej, hoppas ni hittar på nåt kul iallafall! :)