torsdag 2 juli 2009

Stress, stress, stress

Idag var det väldigt stressigt på jobbet. Imorgon är det sista dagen innan semestern, så vi försöker få allt fördigt och ivägskickat innan vi går på semester. Idag satt jag nog knappt still en minut, förutom rasterna och när de skulle komma och hämta massa saker som ska skickas till Tyskland så var det inte färdigpackat, så jag fick skynda mig att packa färdigt det medan lastbilschauffören stod och väntade. Att det var glödhett där inne gjorde ju inte saken bättre heller. När det var färdigt och han hade åkt iväg så kunde jag äntligen ta min rast som jag hade missat och det var så skönt att äntligen få sitta ner en stund innan det var dags att fortsätta jobba.

Imorgon hoppas jag att det inte blir lika stressigt. Men även om det blir det så är det ju i alla fall sista dagen. Sen är det 4 härliga, lediga veckor.

Inga kommentarer: