tisdag 21 juli 2009

Tvättar

Nu håller jag på att tvätta för fullt, men torktumlaren är trasig i den tvättstugan så jag kunde bara tvätta 2 maskiner nu så får jag boka den andra tvättstugan lite senare idag och tvätta resten så allt hinner torka. Det är ju så jobbigt när torktumlaren inte fungerar så man måste tränga in allting i torkskåpet, men som tur var så var det bara två halvfulla maskiner jag tvättade nu så det fick plats.

Den här bilden är också från The Studio igår och vill ni förstora den så är det bara att klicka på den.

© Det är inte tillåtet att kopiera något
från min blogg utan mitt tillstånd!

7 kommentarer:

Anna sa...

Vad ska du göra idag då? :)

emma sa...

Fin blogg =)

emma sa...

Tack =) Det är bra med mig, själv då? =) Kram

emma sa...

Förstår det jag =)

Jobbar du med annars då? Kram

emma sa...

Okej nice =)

Jag är arbestlös just nu men planer på och plugga =)

emma sa...

Jag ska plugga uska först och sen vida till ssk =) Lutar år det i alla fall..

Lät ju skitkul ju =)

minna sa...

duktigt att tvätta :D