tisdag 18 augusti 2009

Blåst, cool eller egenkär?

Jag fick en fråga från någon anonym som undrar vad jag tycker om BlondinBella, Kissie och Kenza. Jag följer inte deras bloggar regelbundet men jag kan ju säga vad jag har fått för uppfattning om dem i alla fall.

Kissie har jag läst i några dagar nu och så läste jag hennes blogg lite då och då för några månader sen. Jag tycker att hon är en otroligt dålig förebild för unga tjejer eftersom det enda hon gör i sin blogg är att snacka skit om andra, skryta om sig själv, berätta hur lite hon äter och så lägger hon upp en massa bilder som visar hur perfekt hon är. Men i själva verket är bilderna extremt retuscherade. Kolla de här 2 inläggen i en annan blogg som visar Kissies dåliga retuscheringar.
Inlägg nummer 1.
Inlägg nummer 2.
Men sen måste jag ju erkänna att det är ju väldigt smart att vara så "elak" och bitchig eftersom det uppenbarligen lockar massor av läsare. Vi får väl hoppas att hon inte är lika blåst som hon utger sig för att vara. Det kanske bara är en roll hon spelar i bloggen?

Kenza följde jag regelbundet för ett halvår sen tror jag det var. Jag gillar henne skarpt och hon verkar vara en väldigt schysst tjej med båda fötterna på jorden. Hon är snygg, cool, verkar vara snäll och så skriver hon väldigt bra till skillnad från många andra bloggare.

BlondinBella är enligt min mening väldigt egenkär och jag tycker att hon verkar vara väldigt dryg, men jag känner ju inte henne så det kan jag ju inte säga om det stämmer. Det är bara den bilden jag har fått av henne. Sen skriver hon väldigt dåligt och jag tycker inte att hennes blogg är intressant för 5 öre. Alla pälsar, pälsmössor och annat gjort av päls gör att hon får ännu mera MINUS av mig.

7 kommentarer:

b&v sa...

Aha okej :D Roligt att du gillade inläggen och länkade oss. Nu ska vi sätta oss o läsa det! :)

b&v sa...

vi har läst inlägget nu, det var riktigt bra skrivet!:) Vi tycker ungefär samma som dig.

Nelia sa...

Svar: Jag jobbar som redovisningsassistent på ett företag jag :)

Ang ditt inlägg: jag följer ingen av bloggarna men har hört talats om dom o vart in där någon gång och tycker Kenza är den enda som känns riktigt trevlig. Kessie eller hur nu hon stavar känns för mkt också blondinbella. För egenkära är vad dom är.

b&v sa...

haha jag såg precis det där! :S
Försöker skriva en kommentar, men verkar inte gå fram. Nu funderar man ju lite om hon provocerar med det där inlägget iallafall?! Annars är det helt klart den värsta retucheringen hon gjort :O Syns ju helt hackigt på både armar o ben, hon ser ut som hon har anorexia.

simone sa...

Sv: Hahaha, förlova mig ja.. "What happens in vegas.." ;) Har du sett den filmen btw? Gryymt rolig med Ashton Kutcher (stavning?)

Nelia sa...

Jadå det är jätte roligt att jobba med redovisning tycker jag, mycket varierande arbetsuppgifter och så får man lösa olika problem hehe :D

Daja sa...

svårt att veta också om de är sig själv i bloggarna eller spelar en roll!