torsdag 20 augusti 2009

Blow Dry


Den här filmen var verkligen jättebra. Jag trodde att den skulle vara ganska dålig när jag läste att den handlar om några som ska delta i "National Hair Championship" men jag köpte den ändå eftersom Josh Hartnett, Rachel Griffiths och Heidi Klum är med i den. Jag älskar Rachel Griffiths, hon är så himla cool. Hon har varit med i bl.a. Six Feet Under, Brothers & Sisters och My Best Friend's Wedding.

Visst, den var förutsägbar, men den var både rolig, sorglig och söt. Jag började nästan gråta vid två tillfällen. När en film berör så mycket så kan jag inte annat än ge den ett högt betyg.

Genre: Komedi
År: 2001

Vill ni läsa mer om filmen eller köpa den? Klicka här: Ginza.se

2 kommentarer:

Michaela - Hockeyflickvän. sa...

Jag har faktist inte gjort så mycket. Mest varti i skolan och tränat. :S

Daja sa...

gillar också den filmen! =)