onsdag 12 augusti 2009

Börja träna igen


Nu har jag precis varit på gymmet och fyllt i papper för att förlänga mitt gymkort 1 år. Så nu ska jag komma igång med träningen igen. Jag ska börja imorgon för idag har jag inga träningskläder med mig.

Jag har inte tränat sen i februari när mitt knä hoppade ur led så det börjar bli dags nu tycker jag. Men det blir ju ofta så att om det är något som gör att det blir ett lite längre avbrott i träningen så är det väldigt svårt att komma igång igen.

6 kommentarer:

Monika sa...

Åhh, okej! Svarar på kommentarer och försöker uppdatera mer! Tack så jättemycket :)!

Daja sa...

har också varit där och känner detsamma, åker gärna dit igen =)

tjejen med bling sa...

Hehe jo det är svårt i början faktist. Men sen när man väl börjat åka är det Jätte kul och lätt :D haha
Jag tränar också på gym:) eller jag gjorde. Jag börja springa istället :d

simone sa...

Sv: Jo, jag bor precis vid Liseberg, om du vet..? :)

marie sa...

Ja eller hur, så känner jag med. Jag känner mig så himla duktig :)

Jessica sa...

Sv: Hahaha ja diggaren :D

jaaa får nog tjata på mina föräldrar haha, men imorgon ska jag faktist ner till stockholm med min kompis familj, sen ska vi vidare till växsjö så det kommer bli jätteroligt :D