söndag 30 augusti 2009

Bröllopsduellen

Jag hade inte så höga förväntningar på den här filmen och den var ungefär så bra som jag trodde att den skulle vara. Den är väldigt förutsägbar och slutet är så otroligt töntigt. Det som är positivt med filmen är att Kate Hudson är med. Jag gillar henne och tycker att hon alltid spelar bra. Men förutom det så är det inte mycket mer positivt jag kan säga om den. Visst, jag skrattade till några gånger. Men det blir inget toppbetyg från mig. Jag har svårt för att bestämma mig om den ska få en stark 2:a eller en svag 3:a. Men jag måste ju bestämma mig, så det får bli en stark 2:a.
Skådespelare: Kate Hudson, Anne Hathaway, Bryan Greenberg, Chris Pratt, Steve Howey, Candice Bergen, Kristen Johnston
Genre: Komedi
År: 2009
Vill ni läsa mer om den eller köpa den? Klicka här!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det sköna med förutsägbara filmer är att man inte missar så mycket efter en 10 minuters dejtb med John Blund! =) Med mig är det bra fint, bortsett från alla 1000 saker som "ska" göras. Själv då?