tisdag 4 augusti 2009

Designa kläder och tjäna pengar

Nu har jag tvättat färdigt och packat det mesta av det jag ska ha med mig till Gotland. Så nu ska jag godkänna och svara på era kommentarer.

Jag klickade runt lite och kom till trycktorget. Har ni kollat in den sidan? Där kan man designa egna kläder, muggar, kuddar, nallar och en massa andra saker och så kan man antingen köpa sakerna själv eller så kan man starta en egen internetbutik helt gratis där man säljer sina produkter och tjänar pengar på det.

Jag testade det förut och designade t-shirten på bilden och lite andra saker. Det var väldigt enkelt och det är ju alltid kul med personliga kläder som ingen annan har. Eller hur?

Klicka på någon av de här länkarna för att kolla in deras sida.

Klicka här för att komma till deras startsida:
Skapa unika produkter med trycktorget

Klicka här för att skapa ett gratis konto så ni kan öppna en egen butik:
Skapa och sälj produkter
- Trycktorget.se

9 kommentarer:

marie sa...

jasså okej :)
jag gör inte så mycket skriver med en kompis på msn om sport ? haha (A)
kram

nina sa...

sv; tack men dom där vart jag mindre nöjd med

Marie sa...

nej det brukar jag inet. för jag tycker inte det ärbra :p haha alltså dom slåss ju bara, till och med så det sprutar blod, och hunden slår barnet stewie :O haha aldrig tycker inte om sånt :) vad gör det programet så speciellt ?=D
kram

Caroline, LINA FRANK sa...

Bara bra tack :) själv då?

Mattias Abulu sa...

sv: Jo, jag deltog själv men är inte så värst nöjd!

jessica sa...

Sv: Vad bra att du trivs i Göteborg=)!!

Jaha okej, vad jobbar du med? :D
har just kommit hem, har badat med en kompis :)

Niclas sa...

ja jag vet.. men måste ju jobba... tack ska försöka bli frisk snart.. hur mår du själv??

Elle sa...

låter härligt :) förresten, skriv en kommentar vad du tyckte om smyckena jag skrev om häromdagen :) särskilt du som är kille vore jättekul att få veta vad du tycker! Vore jättesnällt :) har dagen varit bra förövrigt?

lina sa...

hah ja men ska försöka fixa bilden snabbt :)
link söööööt!!<3