måndag 10 augusti 2009

Gotlandsresan i bilder (del 1 av 4)

Jag har ju lovat er fler bilder från Gotlandsresan, så här kommer några bilder från onsdagen. De andra dagarna visar jag senare. Det är så många bilder så jag gör ett inlägg för varje dag vi var där.

Här sitter vi i Nynäshamn och väntar på Gotlandsfärjan.Båtresan tog ungefär 3 timmar så vi roade oss med att ta en massa bilder på varandraUtsikten från fönstret när vi kom fram till Gotland.En rolig cykel vi såg när vi klev av färjan. Som ni ser så har de virkat runt hela cykeln.Här sitter Jessica och pumpar däcken på tandemcykeln vi hyrde. Det var lite dåligt med luft så det blev lite vingligt när vi cyklade.Här bodde vi.Så här glad blev jag när jag åt glass när vi äntligen hade kommit fram till Kneippbyn och lagt ifrån oss väskorna på rummet. Haha...Sen cyklade vi in till Visby på kvällen och tog en massa fina bilder. Här är ett tältläger på vägen till Visby.Sen cyklade vi förbi en väderkvarn som vi tyckte var så fin så vi var tvungna att stanna och fota den också.Här hade vi kommit fram till ringmuren i Visby. Det tog ungefär 20 minuter att cykla dit från Kneippbyn.Sen gick vi runt innanför muren och tog en massa fina bilder. Här är mina favoriter.Sen cyklade vi hem till Kneippbyn igen för att sova.

Fortsättning följer...

8 kommentarer:

marie sa...

fina bilder! :)

svar: jag fick, en platttång, skor, ipod, massa pengar, smycken, smink biobiljetter och såna små saker! :)

lets do it together sometime :) hehe

simone sa...

Sv: Toppen med mig här :) Haha jasså? Jo det kittlas^^Men hellre det än en massa hår som sticker ut ;) Härliga bilder, gotland är ju så mysigt :)

Jessica sa...

Sv: Åh vad fina bilder :D

hur mår du idag?

michelle sa...

Vi kikade på A cinderella story och Unbrakeble :) Kram

Michaela - Hockeyflickvän. sa...

Det är bara bra med mig. Hur är det själv? Jag har mest tränatoch vart med pojkvännen.

Vart va ni på Gotland?

Niclas sa...

alla dina bilder ser alltid lika mysiga ut... Vissa av dom ser man att du tänker lite innan du fotograferar.. vilket gör att bilderna blir mycket bra :)

Daja sa...

vad mysiga de sista bilderna är!

Dennis sa...

Shit vad jag längtar tillbaka till Gotland när jag ser dina bilder.. Det är så grymt fint där!