torsdag 13 augusti 2009

Gotlandsresan i bilder (del 2 av 4)

(Missade du del 1? Klicka här)

Nu har vi kommit fram till torsdagen på Gotland. Vi började dagen med en god frukost som ingick i rummet vi bodde i.
Sen cyklade vi in till Visby för att gå på medeltidsmarknaden. Innan den öppnade så gick vi runt och tog en massa bilder.

När vi tog bilder på det här stället så var det ett par från Tennessee som frågade om jag kunde ta kort på dem. Självklart så gjorde jag det och då sa det att de kunde ta kort på oss också.


Här har vi precis gått upp i ett av tornen på ringmuren och utsikten där uppe var fantastisk.

Eller vad tycker ni?

Det här är min favoritbild!

Sen la vi oss på stenstranden och väntade på att klockan skulle bli 12 så medeltidsmarknaden skulle öppna. Det var inte så skönt att ligga på en massa stenar, men det blev en snygg bakgrund till bilden.

Den här bilden ser verkligen ut som ett vykort tycker jag. Håller ni med?

Inne på medeltidsmarknaden tittade vi på några gycklare/fakirer som uppträdde och de var verkligen jätteduktiga. Här slukar en av dem ett svärd...

Så tryckte han ner svärdet ännu längre... Och sen tryckte han ner hela svärdet i halsen men det hann jag aldrig få en bild på. Den lilla flickan ställde sig i vägen..

Så gjorde de lite andra trick och det var verkligen kul att kolla på dem.


Jessica köpte ett svärd på marknaden. Snyggt va?Efter vi hade gått på marknaden så tyckte jag att det var väldigt varmt eftersom jag hade jeans på mig, så vi skulle gå till torget där de har alla klädaffärer och sånt så jag kunde köpa shorts och sandaler. Jessica sa att hon visste var det låg så vi cyklade dit hon sa och efter ett tag insåg vi att det var fel håll så när vi väl kom fram hade vi cyklat runt så gott som hela muren. Men då fick vi ju i alla fall se hela muren och så fick vi ju chansen att ta fler fina bilder. (Hade vi cyklat åt rätt håll hade det bara varit några hundra meter)... Hahaha...När vi sen hade cyklat tillbaka till Kneippbyn så spelade vi äventyrsgolf och deras banor var verkligen roliga. Det var allt från att slå genom ett vattenfall, en bana uppe på ett sjörövarskepp och in i en bläckfisk.


På kvällen satte vi oss och tittade på solnedgången och hade det riktigt mysigt.När solen hade gått ner roade vi oss med att Jessica sa olika ansiktsuttryck som jag skulle göra. Det var riktigt svårt. Men här är de som jag kommer ihåg vilka uttryck det skulle föreställa...

Fjortis

Ledsen

Glad

Galen

Kåt

Fortsättning följer...

15 kommentarer:

Michaela - Hockeyflickvän. sa...

Det är bra med mig. Själv då?
Jag ahr inet gjort så mycket, mest tagit det lungt. :) Du då?

admin sa...

Okej godnatt!

Jo, jag läste det, men jag sparade artikeln från aftonbladet :)

simone sa...

Hej hjärtat! Hoppas du haft en riktigt fin kväll :)

Dennis sa...

Jo, tack det är bara bra med mig? Själv? :)

Det är något magiskt med solnedgångar på Gotland. Var ni på Norra Gotland något?

Kram

Daniel sa...

Ta hem en sexig kille åt mej!

Daniel sa...

Ta hem en sexig kille åt mej!

simone sa...

Sv: aah, du kommer absolut inte bli besviken iaf, dom är såååå heeeta *dreggel*

simone sa...

Sv: Englands för några år sedan :) Vart ska ni..? Men ikväll tänkte jag se europe på götaplatsen, får inte miss final countdow :D

simone sa...

Sv: aaah, vad nice ;) Vad ska du hitta på idag förrsten? Själv ska jag till stan, se europe ikväll :)

simone sa...

Sv: Tack! aah, hata sådana dagar, hellre trött och mycket att göra än helt dött.. lägga sig och sova på jobbet är ju inte så poppis^^vad jobbar du med?

Michaela - Hockeyflickvän. sa...

Okej spännande! :)
Vad ska du göra i helgen då?

Monika sa...

Åh okej! Hur är det annars da :)?

Monika sa...

Åh okej! Hur är det annars da :)?

simone sa...

Sv: Exakt - det är ett jobb, folk får ju inte ens jobb idag :/.. Jag fotar olika tillställningar, spelningar, bal osv. Sedan har jag bloggen då :)

Mari sa...

Underbara bilder från en vacker ö! Jag är uppvuxen på Gotland och längtar alltid dit :-)