lördag 15 augusti 2009

Thaimat och nakna killar

Jessica och jag hämtade ut biljetterna till Chippendales idag. Det ska bli så kul att se dem, jag längtar verkligen. Nakna killar, mums! Sen hade vi tänkt gå in på Liseberg en stund, men vi hade bara 2 timmar på oss innan hon skulle till jobbet så vi gick och satte oss på en Thai-restaurang istället.

Jag åt friterad kyckling med ris och sweet chili-sås och Jessica åt Satay (kycklingspett). Det var jättegott! Så fick hon en skiva med alla mina bilder från Gotland och så fick jag en skiva med alla hennes. Så nu har jag massor med bilder.

Det är synd att det är så dåligt väder här i Göteborg idag. Det är ju inte kul att gå på stan när det regnar så jag åkte hem när hon skulle till jobbet.

Är det någon som har testat det här?
Testa din pojkvän!
Testa din flickvän!
Det skulle vara kul att veta om de är roliga.

1 kommentar:

simone sa...

Sv: Hahaha, vilken rolig grej.. med telefonen där :P Ikväll ska vi ut och äta på Texas longhorn, sedan blir det hemmafest i vasa.. som sagt, vill inte gå ut i detta väder^^