tisdag 18 augusti 2009

Tränat


Nu har jag precis tränat en timme på gymmet. Jag har varit trött hela dagen och har absolut inte haft någon lust att träna, men nu har jag gjort det och nu är jag pigg. Det är så himla skönt nu efteråt, när man har tröttat ut sig ordentligt och sen fått duscha och komma ut i solen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad tycker du om blondinbella, kenza och kissie?

Angelica sa...

Ååh, va duktig du är som har tränat (a) Men jaa, jag va med min granne typ, och så kom ja precis hem... :) Men vad har du gjort ikväll då? ;) <3

Mikaela sa...

Med släkt i Gbg var det Liseberg som gällde varje sommar också ;) Liseberg vinner lätt över Gröna Lund enligt mig :)

Haha, fram för mer vågat mode! Men då kanske din kille stannar hemma? :)Fast det kanske hänger samman med vad killen heter? Fattade det nämligen som om att din heter Mattias, vilket min också heter ;)

Grillning är gott! Här är det soligt väder som gäller, hoppas ni får det när ni ska grilla också!