lördag 15 augusti 2009

Twilight


Nu har jag och Mattias kollat på Twilight och jag har bara hört positiva kommentarer om den. Bland annat att det är en av de bästa filmerna någonsin. Tyvärr kan jag inte hålla med. Visst, den var absolut inte dålig, men jag tycker att den var rätt seg och att det inte hände så mycket.

Jag klickade runt lite på nätet och såg några kommentarer från folk som skrev att den inte var så bra första gången man såg den men att den blev hur bra som helst när man ser den igen och att de till och med har den som favoritfilm nu. Så jag kanske borde ge den en chans till?

Mitt betyg efter att ha sett den en gång blir tyvärr bara en 3:a.

Skådespelare: Kristen Stewart, Robert Pattinson
Genre: Romantisk thriller
År: 2008

4 kommentarer:

simone sa...

Jag håller med dig där, jag kan bara inte fastna för den alltså. inte min grej, och jag kan faktiskt inte förstå denna hysterin ^^Men det kan ju vara ett grupptryck också, fler ser den så då vill fler också "tycka om den" på bloggen? Who knows, jag gör det inte :)

simone sa...

Sv: Haha, det var ju tur ^^=D

Dennis sa...

Jag tycker du ska ge den en chans till ^_^

Nelia sa...

Jag tycker också att filmen var så där. Men efter att jag hade sett den läste jag boken, och föll pladask. Boken fyller i tystnaden mellan karaktärerna. När jag såg den andra gången var det med helt andra ögon. Sedan läste jag dom resterande böckerna för jag kunde inte slita mig. Om du gillar att läsa testa att läsa första boken och se filmen efter det.

Anledningen till att alla blir så tagna av filmen och böckerna är för att varje tjej föreställer sig att dom är Bella speciellt när man läser böckerna. Så man hamnar i en slags fantasivärld.