lördag 22 augusti 2009

Vilka hörlurar ska man ha?

Jag behöver köpa nya hörlurar till min Ipod för att de gamla håller på att gå sönder. Är det någon som har något förslag på bra hörlurar? Gärna från cdon.com för jag ska beställa en massa annat där nu så då kan jag ju lika gärna beställa dem samtidigt.

Klicka här för att komma till deras avdelning med hemelektronik så kan ni klicka på hörlurar i vänsterspalten.

Vet ni några andra som är bra så skriv gärna vad de heter och var jag kan köpa dem.

Tack för hjälpen!

6 kommentarer:

THERÉSE sa...

sv: haha, gott! me like^^

och tackar! :D

Enrich sa...

Tack så mycket =), Vad kul att höra =) Sprid den mer än gärna =).

När det blev glapp i mina hörsnäckor så köpte jag nya på teknikmagasinet, av märket creative såna där öronpluggar för bäst basåtergivning och jag är jättenöjd. Kolla om du ser något liknande =) Det är som att förälska sig i vissa låtar på nytt när man lyssnar med dom. =)

Philip sa...

Dityt bidrag ligger nu uppe i bloggen :)

Monika sa...

Åh, hoppas det kommer bli bättre :)! Hur är det annars da :)?

Mikaela sa...

Haft fullt upp i helgen så jag har varit oartig och inte svarat på din kommentar.

Kollade in grillbilderna och det såg mysigt ut. Grillad mat är också väldigt god :)

På tal om hörlurar köpte jag ett par Skullcandy från Cdon, i svart och guld. Men de är en större variant, dock snygga tycker jag :) Om du är ute efter några mindre har Creative bra hörlurar (sådana du stoppa i örat) :)

Hoppas helgen varit bra!

Angelica sa...

Jaa, koss-hörlurar är ju ganska bra!?

Hur är det med dig?
Kram