fredag 28 augusti 2009

Wii Fit och bubbelbad


Wiie! Idag fick vi hem vårat Wii Fit som vi beställde, så nu har jag tränat i 1 timme och 17 minuter. Det är så himla kul och det känns verkligen att man tränar kroppen.

Nu ligger jag och njuter i ett härligt bubbelbad med ett stort glas juice som belöning efter träningen. Skööönt...

7 kommentarer:

Neha sa...

Nä samma här.

Det är bara bra med mig hur är det med dig då?

Kram

Neha sa...

Härligt=)

Önskar att jag också hade ett bubbelbadkar

Angelicaa sa...

Sv: Hihi varsågod! Ååh wii fit! =) De e fett roligt ju! Okej va mysigt och bada! ;) Jag tycker att du ska ha en frågestund på bloggen, de skulle va väldigt roligt! ;) Jaa, de e jättebra med mig! Hur är de själv? :)

Kram

simone sa...

Sv: Men shit, nu bidde jag sugen på ett bad^^ I helgen är det utgång och stooor marknad i frölunda, Ill be there ;) Själv? :)

Daja sa...

vad roligt att ni köpt ett nu =)

mikaela sa...

Det var så lite så :) Har du bestämt dig för några hörlurar nu? Jag har inte sett någon av filmerna du beställde men får gärna en recension av Bröllopsduellen, velat se den ett tag nu :) Hoppas du har en bra helg!

Neha sa...

Aha, du kanske önskade att det var ett bubbelbadkar