tisdag 22 september 2009

Carolina Gynning har en bulle i ugnen

Igår kollade jag på Tinas Cookalong som gästades av Carolina Gynning. Det var faktiskt riktigt bra tycker jag och det var första gången jag kunde titta på ett program med Carolina Gynning utan att störa mig på henne. Igår var hon faktiskt riktigt rolig. Jag tror att det är för att hon oftast skriker allt hon ska säga men det gjorde hon inte igår. Tummen upp för Carolina!

När de lagade maten sa Carolina att hon aldrig lagar mat och när Tina Nordström då blev förvånad så sa Carro "Jo det gör jag, jag lagar Scrambled eggs" sen la hon till "Och en bulle med smör".

För att nästan aldrig ha lagat mat så tycker jag att Carolina Gynning var väldigt duktig.

Jag kommer fortsätta titta på Cookalong. Har ni sett det? Vad tycker ni?

2 kommentarer:

Robin Stilrobin Fröström sa...

Sv: Om du ligger i så absolut :D

Lycka till med träningen!

Bögen från Dalarna sa...

Hon är skön! :D