söndag 20 september 2009

Chippendales del 1 (Bilder)

Chippendales show i Lisebergshallen igår var hur rolig, sexig och häftig som helst. Jag och Jessica hade verkligen en toppenkväll. Jag tog massor med bilder och filmade rätt mycket under showen så jag kan visa er hur sexigt och bra det var.

Det blev väldigt många bilder, men många blev tyvärr väldigt suddiga. Jag har lyckats välja ut 38 bilder som jag vill visa er så jag delar upp dem i 5 inlägg så det inte blir så många i varje.

Sen om ni vill så kan jag visa några filmklipp från showen. De är mycket bättre än bilderna!

Här kommer i alla fall del 1 av bilderna.

Klicka på bilderna för att förstora dem.

Som ni ser så började vi med att äta på en Indisk/Thai-restaurang och sen gick vi runt inne på Liseberg en stund innan showen började.

På de 2 sista bilderna hade de dragit upp 3 tjejer från publiken på scenen så fick de tävla om vem som skulle vinna en dejt med killarna. Den tjejen ni ser på bilderna vann och då började killarna dansa och strippa för henne.

Tro mig, det kommer bli sexigare bilder i de kommande inläggen... Sugna på att se nästa del?

2 kommentarer:

Tobias sa...

tack :) min favorit är nog också nr 2 ;)

Tobias sa...

Visst var dom snygga =)