tisdag 22 september 2009

Chippendales del 3 (Bilder)

Här är en av mina favoritdelar av showen. En av killarna har tagit upp en tjej ur publiken på scenen och så börjar de dansa. Han leder henne till en stor säng och så börjar han strippa för henne. Han fortsätter tills han bara har kalsongerna kvar och då lägger han henne ner i sängen, sätter sig över henne med ryggen mot publiken och så slet han av sig kalsongerna och drog täcket över sig. Sen drog de snabbt för ridån.

Tyvärr hann jag inte få med hans rumpa på bild. Ridån kom precis i vägen som ni ser. Tyvärr! Men jag kan garantera att hans rumpa var hur sexig som helst...

Imorgon fortsätter jag med del 4. Missa inte det... Sen är det snart dags för filmerna från showen.

Som vanligt är det bara att klicka på bilderna om ni vill förstora dem.

2 kommentarer:

Emmelist sa...

ah okej.. men nutrilette funkar inte enligt min åsikt i alla fall. man går mest ner i vätska. å sen när man börjar äta igen så går man upp iaf 2kg på en gång.

Men hoppas det funkar för dig i alla fall!

Vad gör du annars då? plugg? jobb?

simone sa...

SV: Jahaa, ursäkta mig - jag trodde inte du tränade ;D

Okej, men 5-dagar, räcker det? Iofs aldrig prövat en kort diet så. Skitbra om det fungerar ju ;D

..du går inte upp igen sen förresten? För isåfall ska jag testa! :D