fredag 25 september 2009

Dagens vikt och BMI

Under dieten
Söndag: 76,1 kg BMI = 24,02
Måndag: 75,4 kg BMI = 23,8Tisdag: 75,0 kg BMI = 23,67
Onsdag: 74,8 kg BMI = 23,61
Torsdag: 74,3 kg BMI = 23,45

Efter dieten
Fredag: 75,1 kg BMI = 23,7

Jag förstod att jag skulle gå upp i vikt första dagen jag började äta, men jag trodde inte att jag skulle gå upp så pass mycket. Men idag åt vi thaimat på jobbet så jag får väl skylla på att jag åt för mycket av det. Jag hoppas att jag inte kommer gå upp mer nu. Vi får se hur det går imorgon.

1 kommentar:

Alexandra sa...

Problemet med att köra pulverdieter är att man förlorar en massa vätska som leder till viktnedgång, när man sedan börjar äta normalt igen lägger man på sig vätska igen vilket leder till att man snabbt går upp de enstaka kilon man förlorat. Det är alltså inte fettmängden som minskat, det är nämligen omöjligt att förlora mer än ca 0,5-1 kg fett på en vecka. Dessutom är det livsfarligt att leva på ca 500 kcal om dagen som Nutrilett ger, enbart dina inre organ behöver ca 1500 kcal om dagen för att fungera optimalt. Ett tips är att införskaffa en bok om näringslära, tex Fredrik Pauluns GI-böcker, där står massa bra om varför det är viktigt att äta regelbundet och hålla blodsockernivån jämn om man vill gå ner i vikt. Så nu har hälsorådgivaren jobbat färdigt för idag! ;) Kram!