söndag 20 september 2009

Dexter

Idag har jag kollat på 2 avsnitt av serien Dexter. Jag fick ju första säsongen i present av storebrorsan. Jag har aldrig sett något avsnitt förut men jag är helt fast nu redan efter 2 avsnitt. Michael C. Hall som spelar Dexter är en sån himla bra skådis. Jag såg honom i serien Six Feet Under förut när den var ny och jag älskade den serien också, men sen missade jag några avsnitt och då slutade jag följa den.

Är det någon av er som kollar på Dexter? Vad tycker ni om serien? Kom ihåg att jag bara har sett 2 avsnitt så avslöja inget bara...

Klicka här om ni vill gå till cdon.com och läsa mer om Dexter eller köpa det på DVD. Jag kan verkligen rekommendera den serien.

Det är rea på allt på cdon.com nu så jag kommer i alla fall passa på att beställa hem några serier.

4 kommentarer:

Lotte Kitty Andersen sa...

den filmen har jeg sett, den er så bra :D

Lotte Kitty Andersen sa...

filmen av serien, om du forstår meg rett ^^

Tobias sa...

haha I see, vad får du äta/inte äta då?

Tobias sa...

svar: usch vad äckligt att bara dricka sånna där ;)