tisdag 8 september 2009

Hon blev bara 2 år *Gråter*

Jag läste det här inlägget hos http://saramalintherse.blogspot.com där hon skrev om lilla Kelsey Briggs som blev misshandlad till döds av sin mamma och styvpappa. Hon visade också den här videon i inlägget. När jag såg den började jag gråta så mycket att tårarna rann ner för kinderna och droppade på armarna och benen. Usch, jag tycker att det är så hemskt när barn blir misshandlade och dödade. Jag förstår inte hur man kan göra så mot ett litet oskyldigt barn.

Det här påminde mig om alla de andra barnen som blev misshandlade/dödade för ett tag sen. Nu kommer jag inte ihåg vad de hette, men det var några veckor när det stod flera gånger i tidningarna om en massa stackars barn.

När jag läste om det i tidningen på rasterna på jobbet kunde jag inte ens läsa klart det för att jag blev så ledsen. Jag ville inte börja gråta på jobbet.Mamman fick 27 års fängelse och styvpappan 30 år. Jag förstår inte hur de kunde få så låga straff. Det enda rätta vore ju att tortera dem tills de sakta, sakta dör av smärta. Men det får man ju tyvärr inte göra.

4 kommentarer:

Caroline sa...

Oh my, jag blir så jävla arg! Jag hatar verkligen när man skadar ett barn eller ett djur! Det rör mig så djupt. Skillnad om en vuxeb skulle slå en annan vuxen så kan den slå tillbaka och skydda sig. Men ett djur eller ett barn kan inte skydda sig. Jävla sjuka människor! Jag skulle också vilja tortera dom typ ben för ben!

saramalintherese sa...

Svar:Niklas tack så mkt!.. ja detta är helt jävla sjukt och o fattbart:(..Fattar mig ej på hur folk kan göra så:(... Igår fick jag en Skifftnyckel i huvudet av mig själv:/. Precis ovanför ögongloben fick jag ett rätt rejält hack,fick tejpa det, nu när jag nyss vaknade så kan jag knappt se på det högra ögat, och jag e rent blå/lila runt hela ögat.man kan tro jag blivit misshandlad!.Ser förjävligt ut!!..Hehe!!.. Taaack för du länka till min blogg:)...

Bibbi sa...

Det gör verkligen ont i hjärtat när man hör och ser sånt här.
Såå tragiskt!!!
Kan inte heller hålla tårarna borta.

Cutecakes-Paulina sa...

Det finns få saker som gör mig så ledsen, får mig att känna mig så maktlös som de här barnen som misshandlats, torterats till döds, jag förstår inte att sånt existerar..minns när jag läste om en pojke i England, alltså jag mådde fysiskt illa när jag läste om det han fått vara med om..