lördag 5 september 2009

Hur fan kan man göra så?

Jag hittade nyss det här klippet i Robins blogg och precis som honom så började jag gråta när jag såg det. Jag förstår inte hur man kan göra så här mot de stackars djuren för att få en jävla päls. Om man nu tycker att det är så snyggt med päls så kan man väl för fan köpa fuskpäls? Tänk om någon skulle flå dig levande för att den personen tycker att ditt skinn är snyggt, skulle det vara ok?

Hur fan kan man tycka att det är ok att behandla djur så här?

Jag varnar känsliga tittare. Vill ni inte se hur djuren behandlas så ska ni inte titta på det här.


Pledge to go fur-free at PETA.org.

3 kommentarer:

saramalintherese sa...

Svar: tack hoppas på att jag kommer trivas här:)hehe!OKi ja jag har ingen aning!.Skulle vilja ha 3 bilder i Headern.Men vet ej hur man gör:(..*gråter* hehe!...

ursch den filmen e hemskt:( sätt den någon gång..o man börjar ju nästan stor gråta direkt:(.Nästan så man nästan blir vegitarian för att slippa äta lidande djur osv!.hehe!..När kommer svaren till Fråestunden?=).Jodå allt e bra med mig:D sjdå?*kram*

Caroline sa...

Tycker också det är så sjukt hemskt! Kan inte se på filmen, förstår vad det innehåller och jag bryter ihop om jag ser det. :( Vissa människor är bara för sjuka! Man borde ge dom samma behandling!

Theréz sa...

Ush..har sett den där filmen förut, jag fattar inte hur folk verkligen kan ha det där som "jobb", att flå djur levande för att de ska bli päls och sedan dumpa dem någonstans och låta dem självdö.
Jag skrev ett inlägg i min blogg nyss med en länk där man kan skriva på en lista mot pälsindustrin, gör det och tipsa andra om att göra det också vet jag.