måndag 28 september 2009

Idol... Hur kunde Eddie åka ut?

Det blev alltså Jon och Calle som gick vidare. Hur kunde Eddie åka ut?

Jag tror i alla fall att juryn kommer ta tillbaka Eddie och jag tycker att Andréas också är värd att få komma tillbaka. Men det beror ju på hur det går för alla andra den här veckan. Kommer inte Eddie tillbaka så blir jag förvånad, för jag tror att han är en av dem som har störst chans att vinna alltihop.

2 kommentarer:

Bögen från Dalarna sa...

Jon var ett självklart val, men Eddie tyckte jag hellre än Calle. :)

Och vi åker till Thailand 29 november, hem den 22 december. Borta i tre, underbara veckor i värmen. Längtar som bara den. :D

Sofia sa...

Jahaaaa just det ja.. Nu minns jag.. Hittade inte det inlägget så därför jag inte kom ihåg:P Allt är bra. Hur är det själv? Hur kommer det sig att du vill gå ner i vikt?
Jag har också gått på dom där nutrilett.. Håller du dig till dieten? Utan att fuska?.
Det klara inte jag iaf

Kram