måndag 21 september 2009

Kissie "kommer ut"

Förut hatade jag Kissie och tyckte att hon var en riktigt elak bitch eller slyna eller vad man nu vill säga och i början trodde jag att hon verkligen var så som hon är i bloggen. Jag kunde inte förstå hur man kan stå ut med sig själv om man var så. Men nu för ett tag sen insåg jag att hon inte är sån på riktigt och att det bara är en roll hon spelar.

I de här 2 klippen från "Vakna med The Voice" Berättar Kissie om hon tjänar så mycket som hon skriver, om hon tycker att hon är bäst i hela världen och allt annat som man har undrat över.

Jag måste erkänna att efter jag såg de här klippen så tycker jag raka motsatsen om henne jämfört med vad jag gjorde från början. Nu gillar jag hennes blogg och tycker att hon är rolig. Hon verkar faktiskt vara riktigt smart. Sen kan jag väl tycka att hon är lite onödigt elak ibland, men oftast är det bara kul.

Vad tycker ni om Kissie?