fredag 25 september 2009

Nytt sätt att skaffa barn?

Jag läste precis om en man som satsade sin dotter i en pokerpott och förlorade. Vinnaren tog med sig flickan och gick.

Hur kan man ens tänka tanken att satsa sin dotter? Han skyllde på att han är sprit- och spelberoende. Men då kanske han borde fundera på att skaffa proffshjälp och alkoholrehabilitering tycker i alla fall jag. IDIOT säger jag bara! Jag blir så arg när jag läser om såna idioter.

Här kan ni läsa om det i Aftonbladet.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Fast dotterns släktingar letade upp mannen som vann dottern, och tog hem henne igen. Därefter sparkade dom ut fadern haha ;:) Rätt åt han

Bögen från Dalarna sa...

Gud vad hemskt, vilket sjukt samhälle vi bor i. Usch ja!

Och intressant att du mäter din vikt så här efter dieten (och före så klart) och att man ser förändringen. :)