lördag 5 september 2009

Shoppa, Kylie och Dreams

Nu har det äntligen slutat regna, så nu ska jag bara duscha, raka mig och sen ska jag åka ner på stan och shoppa lite. Det jag ska leta efter är några t-shirts och så ska jag kolla om Kylies parfym för män, Inverse, har kommit till butikerna än. Jag måste ju lukta på den och se om jag vill köpa den. Kylie är ju ändå min stora idol. Om det stämmer att parfymen påminner om Jean Paul Gaultier så kommer jag älska den. Jag har nämligen 2 av hans parfymer hemma, "Le Male" och "Fleur Du Male" och de är helt underbara.

På tal om Kylie så insåg jag att jag har skrivit väldigt lite om henne här i bloggen. Jag förstår inte varför, för hon är ju som sagt min stora idol och det är mestadels hennes musik jag lyssnar på när jag lyssnar på musik.

Här har ni i alla fall en av mina favoritlåtar med henne.

Inga kommentarer: