onsdag 2 september 2009

Ska jag köpa dem?


Jag behöver köpa några nya t-shirts så jag satt nyss och klickade runt lite på olika sidor för att leta efter några jag vill ha. Det här är de jag hittade nu. De på den första bilden är från www.topman.com och de på den andra bilden är från www.hm.se.

Jag vet inte om de finns i butikerna eller om de bara finns på nätet, men jag ska gå och kolla någon dag.

Som ni ser så är 3 av t-shirtarna från H&M likadana men olika färger, det är för att jag inte vet vilken jag helst vill ha. Jag vill inte ha alla 3.

Vilka tycker ni är snyggast? Borde jag köpa några av dem?

Klicka på bilderna om ni vill förstora dem.

3 kommentarer:

Malin sa...

svar: Tack vsg så lite så:)..ååb tack så jätte mkt=) dom e verkligen finast i världen<3..mina älsklingar!..:)..Hoppas du fortsätter läsa min blogg=) Kanske dålig o uppdatera ibland men ska bli bra på det:D Mkt o göra om dagarna studerar på heltid 8-16 varje dag,sen hämtas barnen vid halv fem,sen hem,laga mat,städa duscha barnen lägga dom plugga.så Tja du förstår säkert där e liiite tid=) åh att man glömmer lätt när mkt spinner runder i huvudet=).hehe!..Ang tröjorna tycker du ska köpa 3 av dom:) den 1a. svart där det står ice ice baby på,Häfitg=).,Sen den med stora dödskallen o sen den svarta som du har lika dan i som du ej vet vilken av de=).Hehe!..*Kram*ps just nu strular blogg.se för mig så jag får uppdatera när dom vill funka som de ska igen:)ds.

Dennis sa...

Jag älskar TopMan, och dess kvalité är lite bättre. Av de tröjarna som du hittade där så tycker jag grymt mycket om nummer 1, den svarta med örnen, och nummer 4, med katten gustav. Så sööt!

TopMan <3

Alexandra sa...

Jag tycker de från topman var snyggast. :)