tisdag 15 september 2009

Svar på frågestunden

Hur gammal är du? 23. Jag föddes 4:e juni 1986.
Hur länge har du skrivit blogg? Sen den 1:a april 2008.
Vad föredrar du? Killar eller Tjejer? Killar. Jag är bög.
Vart bor du? Göteborg
Bott där länge? Ungefär 2 år.
Jobbar/pluggar du? Jag jobbar på en verkstad. Men min stora dröm är att bli skådespelare.
Kaffe eller te? Båda. Kaffe med mjölk och socker är gott, men en stor kopp te med honung och mjölk är väldigt gott det med.
Husdjur? Nej. Jag och Mattias hade 2 katter, men jag är tyvärr väldigt allergisk så det gick inte att ha kvar dem. Tyvärr! Jag älskar katter och skulle verkligen vilja ha en.
Om du får bra kontakt med en läsare, kan du tänka dig att träffa hon/han då och umgås? Ja, varför inte? Det är ju alltid kul med nya vänner.
Har du bra självförtoende? Ganska.
Vilka kändisar tycker du är snyggast? Manliga och kvinnliga. Hmmm, jag säger nog Paul Walker, Adam Garcia, Matthew McConaughey, Kylie Minogue, Evangeline Lilly och Eva Longoria Parker.
Vem är du? Haha, vilken svår fråga. Jag är en kille som älskar film, musik och att ha kul. Haha jag är nog en ganska vanlig kille. Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska svara. Min dröm är som sagt att bli skådespelare och det roligaste jag någonsin har gjort var när jag pluggade drama med skådespelarinriktning på Molkoms Folkhögskola.
Vad är vackrast rent objektivt, killar eller tjejer? Jag tänder ju bara på killar. Men en tjejkropp kan verkligen vara vacker. Om en kille har lagom mycket muskler så är det hur vackert som helst. Så rent objektivt tycker jag nog att både tjej- och killkroppar kan vara lika vackra. Detsamma gäller ansikten, både tjejer och killar kan vara väldigt vackra på olika sätt.
Röstar du i valen och isåfall åt vilket håll? Jag röstar inte i t.ex kyrkovalet för det skiter jag totalt i. Men i det senaste valet röstade jag på Socialdemokraterna. Jag hatar politik och har absolut ingen koll på det, men jag tycker att om man får rösta så kan man ju lika gärna göra det.
Vad är störande i en personlighet? Det finns flera saker, men de 2 sakerna jag stör mig mest på är personer som antingen bara tycker synd om sig själva och pratar om hur jobbigt allting är hela tiden och hur dåligt de mår. Visst, mår man dåligt eller är ledsen så ska man ju självklart prata ut om det, men om man aldrig pratar om något annat så blir det väldigt jobbigt. Sen stör jag mig på personer som är egoistiska och bara bryr sig om sig själva och skryter om allt de gör och har. Ta bloggerskan Kissie som ett exempel. Visst, det är bara en karaktär hon spelar (verkar det som) men det måste nog vara den jobbigaste, mest egoistiska person jag kan komma på och sånt tycker jag verkligen är störande.

8 kommentarer:

Walentin sa...

du var lite seg med din "röst" på ronaldo :P

Daja sa...

varför börja du just den 1:a april? :P

Stefan Bengtsson sa...

Tack så mycket! :D Gillar också din blogg, tittar in lite då och då men är så dålig på att kommentera... *suck*

Bara bra här, själv då? :)

kram!

saramalintherese sa...

Tack för du tog dig stunden till att svara på alla frågor:)..*Ler* hade oxå tänk ha någon frågestund!.men Tja har nog itne spec många läsare:(..

Tezz sa...

Ser att vi har samma smak, tycker både Mathhew McConaughey och Eva Longoria är bland de vackraste och charmigaste kändisarna man kan hitta :)

Patrik Krook sa...

Härligt blogg :)

kram

Jess sa...

wiiii bra svar Niklas!

Jepp, snart lördag ;) hade ju varit skoj att dricka lite innan så man e lite småfull men jag äter antibiotika... ska läsa om det står nåt om alkohol ;) Du får ta med en peruk ifall det e girls night only ;D HAHA

Enrich sa...

Knyckt =)