onsdag 7 oktober 2009

2 utlandsresor nästa sommar

Jag ser verkligen fram emot nästa sommar. Då ska jag åka utomlands med Mattias. Jag tror det blir till Grekland. Sen ska jag åka utomlands med Jessica (och kanske Steffi) också och vi ska kolla igenom en massa resekataloger imorgon och se var vi vill åka. Sen ska jag försöka ha råd att åka på Pride med Mattias också så det är en hel del pengar som behöver sparas. Men när det är för så roliga saker så är det ju inte lika svårt att spara. Eller hur?

Har ni några förslag på sköna/roliga resmål?

Jag har varit på Cypern och i Turkiet så jag vill åka till något nytt ställe nu. Bombardera mig gärna med tips...

(Bilden är lånad från fritidsresor.se)

12 kommentarer:

saramalintherese sa...

aaa vist e bebisen söt??:D Hehe övertala Mattias att ni ska köpa Kanin:) Så kan jag fixa gratis till er o ta med upp =)*Ler*..hihi!..

Härligt med att åka utomlands:)..
jag åh esko ska ev OM vi fort e tsm åka till Bulgarien Sunny Beach:).hih!..
Kram

Emmelist sa...

haha nej jag måste ha missat dom bilderna :D

saramalintherese sa...

uuuursch stackars dig att vara allergisk:(... Jaag skulle gå under om jag var det.hehe!..*Ler* Eller om jag helt plötsligt blev de!.hehe!Alltid haft djur runt mig:).De e en stor del av mig:).*Ler*..

Hälsa Mattias=)

aa det ska bbli härligt.. jag har ALDRIG varit utomlands..^^ Hehe så kan de bli bättre att få åka utomlands + med sin älskling=)*Ler*

Jessika sa...

sv: Vi såg District 9 och den var helt klart en oerhört bra film! :)

Stefan Bengtsson sa...

ah, precis! Ma nslutar aldrig förvånas över dem! Hur är det med dig annars då nu? :)

Andreas Hansson sa...

Hallå.. jo tack dagen har vart väldigt lugn och skön, har en fruktansvärt jobbig tangvärk som göär att huvudet känns som det ska sprängas.. Hur har du haft det själv????

Sandra sa...

finns många härliga resmål ju :)
vi ska nog boka till thailand nu inför vintern, enda tiden min sambo är ledig typ.

men sommarresor.. kroatien är kanon. och jag är stort mallis fan eftersom vi har lägenhet där, kanonfint :) finbns ju massor dock :)

svar: åhh ja rea älskar vi!

Alexandra sa...

Hm, Barcelona kanske...och hälsa på din lilla faghag som saknar dig. :) Annars tror jag Rom är väldigt fint också, har aldrig varit där, men har hört mycket om det från andra som varit där.

Anonym sa...

Åk till Thailand Nikolaki ;) Thailand is the shit!!
//Storebror

Niklas C sa...

Svar Storebror: Tja, tyvärr är Thailand lite för dyrt eftersom jag ska ha råd med en Greklandsresa med Mattias också. Och Pride...

Anonym sa...

Hejhej!
Johan här igen, vi kom hem från Italien igår, varit i Rom i 4 dagar, 3nätter ;) Det var underbart, satt i linne och åt sjukt god glass! Bättre än B&J ;P Idag har jag skrivit Högskoleprovet, gick ganska bra, får resultatet om 4v. Thailand är inte dyrt. Bara biljetten dit, sen billigt där. Vi ses den 7e =) Ha det!

Niklas C sa...

Svar Johan: Fan vad nice. Jag längtar verkligen till sommaren när det är dags att åka utomlands =)

Hoppas du fick bra resultat på högskoleprovet...

Ja men resorna får helst inte kosta mer än 10000kr styck. Då räknar jag med ca 5000kr för resan och 5000kr i fickpengar..

Ja vi ses den 7:e... Kram