fredag 16 oktober 2009

Börjar jag bli gammal?

Jag tror jag börjar bli gammal och få alzheimers eller något. Jag satte mig ner och skulle blogga och precis när jag hade loggat in i bloggen så blev det helt tomt i huvudet. Jag har absolut ingen aning om vad jag tänkte skriva. Jag vet att jag har tänkt på det på jobbet idag och på vägen hem, men nu är det helt blankt i huvudet. Om man skulle kunna krypa in i huvudet och ropa så skulle det nog eka rätt mycket där inne just nu.

Ja, ja, jag får väl blogga igen när jag kommer på vad det var jag tänkte skriva om.

Om en stund ska jag i alla fall gå ner till affären och köpa lite gott tills ikväll. Lite chips eller godis eller något sånt. För ikväll kommer Jessica hit så ska vi kolla på Idol och då vill jag att det ska finnas något gott att mumsa på.

5 kommentarer:

saramalintherese sa...

Hehe okeej=) jadu bra fråga... Någon av de..!!^^ Eller hon carolin lr vad hon heter hon som alltid gör remix av alla låtar:P

Sandra sa...

dåigt minne har vi nog alla då och då :P hoppas du får en härlig kväll framför idol!

Kram

Johannah sa...

Jag tänkte nästan det... ;-)
Själv äter jag ibland surströmmingen som den är, med bara gräddfil till. ;-P

saramalintherese sa...

Svar: Jo jag kommer nästa helg!!..Kanske dock ej blir hem till Esko!..Men såfall blir det hem till malin som oxå bor i Gbg!!.Så gbg kommer jag till nästa helg osv vad:)...
Nej det är skiiit tråkigt att det e som det e mellan han o mig:(..tycker om han som fan!...ÅH allt känns så fucking jobbigt nu:( Vet knappt ut eller in!!...*kramar*

Oskar sa...

Haha, exakt samma sak hände mig nyss! Illa, illa :)