torsdag 29 oktober 2009

Det hemliga paketet

Imorgon ska jag posta vinsten i min förra tävling till Johanna som vann "det hemliga paketet". Så fort hon får hem det så lovar jag att visa er vad det innehåller. Nyfikna?

Vill ni ha en ny tävling? Med flera vinster värda flera hundra kronor? Klicka i så fall här...

8 kommentarer:

annsan_s sa...

Jag har ingen nytta av kontantkort. Har mobilabonnemang!


Ha en bra kväll.

Kram

snoozan sa...

Ja vi är väldigt nyfikna =)

tess sa...

Ja vi har oxå pratat om detta tidigare men ansett att man inte alls vill betala de pengarna för de mesta kan man ju faktiskt googla själv oxå... MEN nu när sonen hade gjort detta va vi bara tvugna å kolla...

Tävlingar drar väl alltid folk så ha fler tävlingar du. Själv deltar jag sällan.

//tess

Alexandra sa...

Hej! Tack för kommentaren, vad gullig du är. :) Det är inte jag som gjort videon dock, men förstår att det kan uppfattas som det, så jag skrev en litet inlägg om det nu. Vill ju inte ta äran för nåt jag inte gjort. :) Tack för finalistplatsen i Veckans blogg också. Tyvärr är jag inte så jättepigg på att blogga den här veckan efter det hemska som hänt, men jag är jätteglad att jag blev utvald. :) Massa kramar!!

Emme sa...

Sv: Så lite så, pappa så…=)

Jo då, bara bra, sj? :)

kram

*tingeling* sa...

JA nu blev man nyfiken hihi... ha en fin fin kväller :)

margit sa...

Hälsningar nför helgen som kommer!
Kram!

Gina sa...

Haha bra! (:

Ja så tyckte de flesta om honom, även jag. Men efter hans död och filmen så är han stor för mig, riktigt stor! Inte bara som en genialisk artist utan även som en riktig härlig människa. Hans driv och krav på sig var inte lätta men han hade stora planer som han aldrig fick utföra \:

Kram