fredag 2 oktober 2009

Endast nödsamtal

Idag har det stått "Endast nödsamtal" på mobilen så gott som hela dagen. Det är säkert 3 det är något fel på just nu. Jag hoppas verkligen inte att det är min mobil som har gått sönder.

Så alla ni som har ringt och messat, jag har inte kunnat svara eftersom jag inte har någon mottagning. Så fort jag får lite mottagning så får jag alla missade samtal och sms men sen försvinner mottagningen igen. Jag hör av mig så fort jag kan.

4 kommentarer:

Marcus Collin ;) sa...

Det är när man inte har någon täckning alls... Då kan ej mobilen vara trasig isåfall... Jag har haft täckning :O och jag har ju också 3.

Niklas C sa...

Svar Marcus: Tja brorsan =) Ja jag vet, men jag brukar alltid ha täckning på jobbet och den kom tillbaka en stund innan jag slutade så jag vet inte vad det var för fel. Men Mattias hade täckning, precis som du. Så det var inte 3 det var fel på. Jag vet inte vad det var som var fel. Nu fungerar det ju igen så det är inga fel på mobilen.. Skumt...

*Kram*

Marcus Collin sa...

Ksnke var någon mast i närheten av ditt jobb som var tillfälligt nere ett tag :O

Niklas C sa...

Svar Marcus: Ja det kanske det var...

Kram